Misyonlar / Yağma

5 Temmuz 2009 Pazar

Misyonlar / Yağma



Misyonlar:

Tagoria'nın köyünde büyücüden misyonlar için görevlendirebilirsin. Her seferindeki farki bir misyon için dağa yollanırsın.
Dağda misyonlarını gerçekleşebilecek 6 farkli mekan var:

- Maden Ocağı
- Vadi
- Harabeler
- Nehir
- Kanyon
- Yanardağ

Günde 3 tane Misyon Puanın (Özel Üyelerin 6 tane) var. Misyon Puanların ile büyücüden misyon için görev alabilirsin. Büyücü sana görevin ayrıntılarını anlatıcakdır ve nereye gitmen gerektiğini. Misyonun gerçekleşmesi gereken mekana geldiysen ' Misyonu başlat*'a tıklamalısın. Farkli mekanlara ve misyonuna göre karşilaşabileceğin rakiplerin değişir. Bazen karşına çıkan bu rakiplerinle dövüşmek misyonun olabilir. Dövüş sırasında galip geldiğin rakiplerin eğer misyonun parçası değilse sana kehribar ve tecrübe kazandıracakdır. Bazı misyonları ilk seferinde tamamlaman mümkün değildir ve birkaç kere aynı misyon için yolla çıkabilirsin.

Bir misyonu tamamladığında rapor alırsın ve büyücüye gidip ödülünü alabilirsin. Eğer bir misyonu tamamlamak istemiyorsan küçük bir ücret karşılığında misyonu iptal edebilirsin. Bunun için tekrar büyücüye gitmek zorundasın.


Yağma:

Misyon almadan da dağda gezinebilir ve yağmaya çıkabilirsin. Yağmaya çıktığın mekana göre karşılaşabileceğin canavarlar değişir. Her dövüş için tecrübe ve kehribar kazanabilirsin ve dövüş sonrası gezinmeye devam edebilirsin. Her yağmaya çıkdığında bir Aksiyon Puanı harcarsın. Günde 6 tane Aksiyon Puanına (Özel Üyeler 12) sahipsin.

0 yorum: